INGREDIENTS:
- 300 gr d'arròs salvatge
- 1 carbassó
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 2 patanagues
- una branca d' àpit
- oli d'oliva
- 8 cullerades de salsa soja
- sal i pebre
PREPARACIÓ:
Primer cal bullir l'arròs amb força aigua i sal, uns 20' .
A part es tallen les verdures petites, a daus, i es van posant en una cassola amb l' oli d'oliva calent, primer la ceba, el carbassó,l'àpit, les pastanagues i finalment l'all trinxat ben petit. Es fan saltejar les verdures ( són molt bones que quedin al "dente" ).
Un cop estan les verduretes s'hi afageix sal, pebre i la salsa soja, es remena i ja s'hi pot afegir l'arròs, ho barrejeu be i rectifiqueu de sal , si cal, penseu que la soja és molt forta.
Si volguessiu fer un plat més complert, hi podeu afegir pollastre tallat petit.
Talleu el pollastre a daus i el fregiu una miqueta, el podeu condimentar amb una mica de curri, i ho afegiu a l´arròs, queda molt bo.
Hola Anna, m'encanta el teu blog!!!!!! Receptes fàcils de fer per les que no som tant bones cuineres....Gràcies per la teva ajuda!!!!!,
ResponElimina