Sempre m´ha agradat cuinar, em relaxa i disfruto preparant els meus plats, també m´agrada molt veure com la meva gent gaudeix assaborint les meves receptes. En aquest blog hi trobareu receptes molt senzilles de fer i de ben segur que si cuineu amb amor tot us sortirà bo!

diumenge, 23 de febrer del 2014

MAGRET D´ÀNEC AL VINAGRE DE MÒDENA


INGREDIENTS:

- Un magret d'ànec
- sal
- pebre
- un "xupito" de vinagre de Mòdena


PREPARACIÓ:

. Primer cal marcar el magret , fent uns talls a la part magre  sense acabar de  tallar la pell. Es posa  sal i pebre, només a la part de la carn magre.
Per coure'l cal posar-lo a la paella ( sense gens d´oli, perquè ja deixa anar greix), per la banda de la pell, i es deixa coure, quan gairebé ja està cuit li doneu la volta un moment.
El retireu el foc,  talleu els filets i els poseu en una plata ben col·locats.
Amb els mateix greix que ha deixat anar el magret, i amb el foc encès, hi afegiu el vinagre. I ja podeu tirar aquest oli a sobre els filets de magret.
Podeu acabar el plat amb una mica de sal granada per sobre.
El magret és una carn que no s´ha de coure gaire, millor que quedi una mica cruet, és més bo, i quan hi aboqueu l´oli amb el vinagre acaba de quedar més cuitet.
 
És molt senzill de preparar i queda molt bo.


Magret d´ànec al vinagre de Mòdena

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada