- 350 gr de tallerines
- 1/4 kg de llagostins
- 1/2 kg de cloïses.
- 4 grans d´all grans.
- 1 guindilla ( opcional)
- Oli d´oliva.
- Aigua i sal .
PREPARACIÓ:
El primer que cal fer és separar les cues de llagostí del cap, pelar-les i reservar.Els caps els podeu guardar per fer un brou. Poseu en una cassola, un bon raig d´oli d´oliva verge, lamineu els alls i els tireu a l´oli, hi podeu afegir una "guindilla", a mi m´agrada molt trobar el punt de pincant, però això va a gustos. Tot seguit hi afegiu les cues de llagostí i les feu una mica, no gaire. A part bulliu aigua amb sal i un raig d´oli i quan arrenqui el bull hi tireu la pasta, i la feu bullir 4 o 5 minuts.En un cassó a part feu les cloïses al vapor, que s'obrin.
Quan tingueu la pasta bullida i escorreguda, l´aboqueu a la cassola amb les cues de llagostí, i la remaneu a foc viu que es barregi tot i també hi afegiu les cloïses.Rectifiqueu de sal.
Aquest plat és molt senzill de fer, queda molt gustòs i és una manera diferent de menjar pasta i peix. Mireu quina bona pinta que fa!
¨Tallerines amb cloïses i cues de llagostí. |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada