INGREDIENTS:
- Un conill .
- 3 cebes mitjanes
- 2 tomàquets petitons
- 1 cap d´alls
- sal i pebre
- Un vaset de conyac.
- Un raig d´aigua.
- 4 patates mitjanes
- Oli d´oliva
PREPARACIÓ:
El conill ha d´estar tallat a trocets petits, primer cal posar sal i pebre al conill, posar oli en una cassola i posar-hi el conill, a foc viu i cal que el conill es vagi rossegant, també hi afegim la ceba sencera, els tomàquets sensers i el cap d´alls, ho anem girant, ha de qudar ben dauradet i ros, quan està ros, hi afegim el vaset de conyac, si ho preferiu hi podeu posar vi ranci, va molt be als rostits.Deixem evaporar uns minuts el conyac i ja hi podeu afegir un raig d´aigua. Un cop hi hem tirat l´aigua, s´ha de baixar el foc i que vagi fent el xup-xup una estoneta, mes o menys 15', vigilant sempre que no es cremi o quedi sense suc.
A part tallarem les patates de forma cantonera, i les fregirem, ( també hi podeu posar escarxofes fregides, si és el temps, són molt bones.)
Un cop tenim les patates fregides,lessalem i les afegim a la cassola i ho barregem tot.
Aquest plat queda molt complert i és boníssim, igualment es podria fer amb pollatre, picantons... s´hi pot afegir salsitxes, botifarres...
Conill rostit amb patates |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada