INGREDIENTS:
-un filet de vedella senser
-un pot de mostassa de Dijon a l'Ancienne.
-sal, pebre
-un raig de cognac
PREPARACIO:
Aquesta recepta és exquisita, sobretot pels amants de la carn. Queda molt bo, sobretot en ápats de festa i celebracions que sigueu força gent.
Poseu el filet en una plata per anar al forn, s' ha se salpebrar de tots costats, després s' ha de posar la mostassa per tot el filet que quedi ven untat. Tot seguit s'hi afegeix un bon raig de cognac que quedi ben regat. Per que quedi més gustós, es prepara la nit abans i es deixa a la nevera, i tota la carn queda macerada i impregnada del sabors.
Engegar el forn a 180 C i posar el filet, cal que cogui una mitja horeta o tres quarts, depen si el filet és molt gros. Penseu que es bo que quedi una miqueta cruet de dins.
Abans de treure'l del forn, hi afegiu una mica d'aigua( vas), per fer una mica de salsa, ja que amb el cognyac queda una mica sec.
Abans de servir, retireu la salsa en un salsera. Per servir , poseu el filet senser en una plata , aneu tallant talls i serviu una mica de salsa a sobre. Es pot acompanyar amb compota de poma, unes cebetes rostides, o unes patates. . ...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada