Sempre m´ha agradat cuinar, em relaxa i disfruto preparant els meus plats, també m´agrada molt veure com la meva gent gaudeix assaborint les meves receptes. En aquest blog hi trobareu receptes molt senzilles de fer i de ben segur que si cuineu amb amor tot us sortirà bo!

dimarts, 18 de febrer del 2014

ESPATLLA DE XAI AL FORN

INGREDIENTS:
  • Una espatlla de xai marcada o tallada segons el gust.
  • 4 patates tallades a rodanxes.
  • 2 cebes grans
  • 2 tomàquets
  • Herbes de provença
  • Un raig de cognac
  • 5 o 6 grans d´all
  • oli d´oliva
  • sal i pebre

PREPARACIÓ:

Primer cal preparar l´espatlla de xai, posar-hi sal i pebre, els alls laminats per sobre, o bé, a dins els talls, i esposar-hi herbes de provença ( l´espatlla de xai és una carn grassa, les herbes li donen un toc de frescor molt agradable).
En una plata per anar al forn, s´hi posen les patates tallades a rodanxes, la ceba , també tallada i el tomàquet, hi afegim oli i sal. A sobre les patates i ceba hi posem l´espatlla.
Ja ho podem posar al forn, primer a 180º i cal fer rossejar l´espatlla d 'un costat i de l´altre, després un cop és ben rossa s' hi afegeix el cognac, i es torna a posar al forn, una mica més baix, 160º. Si veieu que queda molt sec hi afegiu una miqueta d´aigua.


Espatlla de xai al forn



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada