Sempre m´ha agradat cuinar, em relaxa i disfruto preparant els meus plats, també m´agrada molt veure com la meva gent gaudeix assaborint les meves receptes. En aquest blog hi trobareu receptes molt senzilles de fer i de ben segur que si cuineu amb amor tot us sortirà bo!

dilluns, 8 de setembre del 2014

TARTA DE PRÉSSEC


INGREDIENTS:

- 4 préssecs de vinya.
- 75 grams de sucre.
- 50 gr. de mantega.
- pasta brisa ( una placa)
- melmelada d´albercoc o préssec.
- un polsim de canyella en pols.

PREPARACIÓ:

Cal que talleu els préssecs a mitja lluna no massa prims ( 1'5cm + o -), els poseu en una cassola amb el sucre i la mantega, i a foc baix que coguin una miqueta, es desfarà el sucre i la mantega i quedarà com un almívar, mentre es cou hi podeu afegir un polsim de canyella, a mi m´agrada li dona un toc molt especial. Quan veieu que queden una mica tous i canvien de color la els podeu retirar del foc.

  
 
 
 
Estirem la pasta brisa ( la poseu trobar al supermercat , bona i feta, n´hi ha de forma rodona o rectangular) . Esteneu la pasta brisa i la poseu en una plata per anar al forn, el forn ha d´estar calent a 180º, si pot ser opció aire. Poseu la pasta sola uns 10', abans de posar-la al forn cal que la punxeu amb una forquilla.
Quan tingueu la pasta una mica cuita, la retireu del forn i la farciu amb els préssecs, després hi afegiu melmelada d´albercoc per sobre ( com si la pintéssiu).Hi podeu posar la melmelada de préssec, però a mi m´agrada més la d´albercoc, té un punt àcid. Hi espolseu sucre per sobre i ja ho podeu posar al forn uns 15-20 minuts.
Aquestes postres són ideals per fer-les ara al setembre o a final d´agost que és quan els préssecs són boníssims. Ja veureu que té un contrast de sabors molt bo, de la dolçor dels  préssecs caramel·litzats i l´àcid de la melmelada de l´albercoc.  
 
 
 
Tarta de préssec





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada