Sempre m´ha agradat cuinar, em relaxa i disfruto preparant els meus plats, també m´agrada molt veure com la meva gent gaudeix assaborint les meves receptes. En aquest blog hi trobareu receptes molt senzilles de fer i de ben segur que si cuineu amb amor tot us sortirà bo!

divendres, 4 d’abril del 2014

LLAMINERA DE PORC AMB MOSTASSA

INGREDIENTS: ( x quatre persones)

-  Una llaminera de porc grosseta, o bé dues de petites.
-  Mostassa a l´Ancienne.
-  Sal, pebre.
-  Oli d´oliva verge

PREPARACIÓ:

Agafeu la llaminera i la poseu en una plata per anar al forn. La poseu sencera i  hi afegiu sal i pebre, bastant, després l´unteu per tots costats de mostassa a l´Ancienne,la regueu amb oli d´oliva verge  i la poseu al forn, a 200 graus . Penseu que amb 20  minuts ja estarà llest. A mig fer el podeu girar, perquè quedi rosset dels dos costats.
La treieu del forn i la talleu a làmines primetes, ho pedeu acompanyar amb un purè de patata, o bé amb un purè de compota de poma.

És un moment preparar aquest plat, i és boníssim!

També ho podrieu preparar amb un tall de canya de  llom, si sou més colla, i si voleu fer un dinar de festa major, ho podeu fer amb filet de vedella ( queda exquísit!).

Llaminera de porc amb mostassa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada