INGREDIENTS: ( x quatre persones)
- Una llaminera de porc grosseta, o bé dues de petites.
- Mostassa a l´Ancienne.
- Sal, pebre.
- Oli d´oliva verge
PREPARACIÓ:
Agafeu la llaminera i la poseu en una plata per anar al forn. La poseu sencera i hi afegiu sal i pebre, bastant, després l´unteu per tots costats de mostassa a l´Ancienne,la regueu amb oli d´oliva verge i la poseu al forn, a 200 graus . Penseu que amb 20 minuts ja estarà llest. A mig fer el podeu girar, perquè quedi rosset dels dos costats.
La treieu del forn i la talleu a làmines primetes, ho pedeu acompanyar amb un purè de patata, o bé amb un purè de compota de poma.
És un moment preparar aquest plat, i és boníssim!
També ho podrieu preparar amb un tall de canya de llom, si sou més colla, i si voleu fer un dinar de festa major, ho podeu fer amb filet de vedella ( queda exquísit!).
Llaminera de porc amb mostassa |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada