INGREDIENTS:
- 20-25 Xampinyons grans.
- 1 ceba grosseta.
- 250 gr de bacó tallat petit.
- Una cullaradeta de farina
- Una rajolí de llet.
- Sal i pebre.
PREPARACIÓ:
Rentar els xampinyons i tallar les potes, posar-los en una plata per anar al forn.
Tallar les potes dels xampinyons ben petitones.A part tallar la ceba ben petita i posar-la amb una paella amb oli que cogui, quan està "potxada", s´hi afegeixen les potes del bolet tallades petites i el bacó també petit, i es deixa coure, no cal que quedi ros. Per lligar-ho tot, hi afegim una cullaradeta de farina i remenem i després un rajolinet de llet, ens quedarà una pasta lligada, hi afegim sal i un polsim de pebre.
Aquest farciment el posem a sobre els xampinyons i ja els podem posar al forn, 200ºc uns 15-20 minuts, aproximadament.
Si voleu hi podeu espolsar una mica de formatge parmesà ratllat per sobre.
Aquests xampinyons queden molt bé per fer un pica-pica o com entrant.Queden molt vistosos i són boníssims.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada