INGREDIENTS:
- Una cua de rap per 4 persones.
- Cloïses
- Oli d´Oliva
- 4 grans d´all
- dos branquetes de julivert
- Un baset de vi blanc
- una cullerada de farina
- Sal i pebre.
PREPARACIÓ:
Posem en una cassola un bon raig d´oli d´oliva verge, laminem els alls i els afegim a l'oli, el foc que no sigui massa alt, hi afegim també el julivert ben picat, cal vigilar els alls que no es cremin, amargarien el plat.Hi tirem una cullerada de farina i remenem i hi afegim el baset de vi blanc, cal remenar tota l´estona, veureu que agafa una consistència espessa, seguidament hi afegiu el rap tallat a rodanxes i les cloïses. El rap anirà deixant aigua i farà la salseta. Les cloïses val més coure-les en un cassò a part i afegir-les quan ja les teniu obertes.Afegiu un polsim de sal i pebre.
El peix no s´ha de coure massa, amb cinc o deu minuts ja ho tindreu a punt.
És un plat molt fàcil de fer i és molt i molt bo, penseu que la salseta queda molt fina i és per sucar-hi pa!
Podeu fer el mateix plat amb un altre tipus de peix com el lluç.
Aquest plat es pot acompanyar amb patates bullides, tallades rodones, o bé amb un arròs blanc.
Rap amb salsa verda i cloïses. |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada